2 annosta
160–200 g haluamaasi pastaa
2 rkl voita
2 valkosipulinkynttä
0,5 tl jauhettua muskottipähkinää
3–4 isoa kourallista pinaattia
suolaa
0,75 dl kermaa
1 dl mascarpone-tuorejuustoa
0,5 dl raastettua parmesaania
Keitä pastaa kiehuvassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata sillä välin kattilassa voi ja murskaa joukkoon valkosipulinkynsi. Lisää kattilaan myös jauhettu muskottipähkinä ja kuullota seosta noin minuutin ajan välillä sekoitellen. Lisää kattilaan pinaatti ja anna kypsentyä reilun 5 minuutin ajan. Sekoita välillä, jotta kaikki pinaatti kypsentyy ja pehmenee. Mausta ripauksella suolaa. Lisää kattilaan myös kerma ja mascarpone ja sekoita, kunnes mascarpone on sulanut. Siivilöi keitetty pasta. Kaada pinaatti-mascarpone-kastike pastan joukkoon kattilaan ja sekoita. Annostele pasta lautasille ja lisää päälle hieman raastettua parmesaania.